Verjaardagen

Bent u reeds bekend met de voordelen die onze club biedt bij het vieren van uw verjaardag?

  1. Wij maken gratis een persoonlijke flyer die u dan kan gebruiken op Joyclub, Facebook of eender ander platform. We hebben dan wel een foto en eventueel tekst voor een (speciale) boodschap van de jarige nodig voor uw genodigden. Indien u op deze manier promotie maakt voor uw verjaardag, mag u en uw partner op de avond van jouw verjaardag gratis binnen.
  2. Voor elke 10 koppels, die dan uw feestje bijwonen, ontvangt de jarige één gratis entree die je dan ten allen tijde kan inruilen in de club voor eender welk volgend evenement. Dit met een maximum van 2 gratis kaarten. Om praktische redenen moeten de koppels, bij binnenkomst, wel aangeven dat ze op uw uitnodiging zijn ingegaan. Dus als u het goed aanpakt, kan u genieten van een totale korting van € 180,- !!! Mooi meegenomen, niet?
  3. Op de party zelf, wordt de jarige omstreeks middernacht getrakteerd op een fles bubbels of shotjes. Graag, bij binnenkomst, even doorgeven wat u het liefste wilt drinken.
  4. Wanneer u, de jarige ook graag zou willen dineren, reserveren we een mooie tafel in ons restaurant voor u en uw genodigden. Ook dit tijdig doorgeven via mail met de vermelding van het aantal personen.
  5. Indien u meer dan 10 koppels of een grotere groep vrienden wilt of kan uitnodigen, dan reserveren wij graag, volledig voor u, onze Champagnebar van 20:00 - 22:00 uur. Zo kan je al uw gasten in privésfeer ontvangen. Wij zorgen ondertussen voor de nodige versnaperingen.

Hopelijk hebben wij jullie hiermee op nieuwe ideeën gebracht, kijken wij er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze club.

Groetjes
Nina & Bart en het ganse Eroxx team.