Verjaardagen

Beste Eroxx vriend 

Bij deze wil ik jullie nog eens de aandacht vestigen over de voordelen om uw verjaardag feestje in onze club te organiseren.

- Wij maken gratis een persoonlijke flyer die je dan kan posten op SDC, facebook of eender welk platform. We hebben dan wel een foto en eventueel tekst voor een (speciale) boodschap van de jarige aan zijn vrienden. 

- Voor elk 10 koppels die dan je feestje bijwonen ontvangen de jarige één gratis entree die je dan ten allen tijde kan inruilen in de club voor elk volgend evenement. Dit wel met een maximum van 2 gratis kaarten. Om praktische redenen moeten de koppels bij binnenkomst wel aangeven dat ze op uw uitnodiging zijn ingegaan. Dus als je uw verjaardag het goed aanpakt, kan je genieten van een totale korting van € 240!!! Mooi meegenomen, niet ?

- Op de party zelf, wordt de jarige omstreeks middernacht getrakteerd op een fles bubbels of shotjes. Dit ook best aangeven bij binnenkomst.

Wanner de jarigen ook willen dineren, reserveren we een mooi tafeltje in ons restaurant voor zijn genodigde. Ook dit tijdig doorgeven via mail met de vermelding van het aantal personen.

Kan je een grotere groep vrienden bijeen krijgen voor uw verjaardag, dan kunnen we onze champagnebar van 19 tot 22hr volledig voor u reserveren, zodat je dan al uw gasten in prive sfeer kan ontvangen. Wij zorgen ondertussen voor de nodige versnaperingen.

Hopelijk jullie op nieuwe ideeën gebracht te hebben en misschien tot een volgende keer in onze club. 

Groetjes
Nina & Bart en het ganse Eroxx team.