Glow Party on Friday (+EK voetbal live)

Image <p>&nbsp; Op vrijdag 21 juni organiseren we deze spetterende en lichtgevende FLUO Party. Draag je opvallendste en sexy fluo of wit pakje, en wij zorgen ervoor dat je werkelijk zal "gloeien" in het donker. Onze club wordt een groot Black Licht District !! Omwille van de zwoele sfeer die er ongetwijfeld zal hangen zal ook nu weer deze party uitdraaien tot een onvergetelijke en vurige nacht vol passie en ambiance !! Onze DJ zal de boel ongetwijfeld laten ontploffen en zorgen voor onvergetelijke ambiance!!<br>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Dont miss this Shiny Showy Party !!!!<br>&nbsp;Dresscode , fluo as possible, maar is geen verplichting&nbsp;<br>Koppels, alsook single mannen en vrouwen zijn toegelaten op deze party.<br>Koppels betalen 90€,&nbsp; Single dames en T-Girls 30,&nbsp; de single heren betalen 120€.&nbsp;</p><p>Tijdens uw clubbezoek is het EK voetbal van het Nederlandse en Belgische team steeds live te volgen op twee grote schermen.<br><br></p>

Datum

 • START
  vrijdag 21 juni om 20:00u
 • EINDE
  zaterdag 22 juni om 03:00u

Inkom & Prijs

 • KOPPEL
  € 90.00
 • MAN
  € 120.00
 • VROUW
  € 30.00
 • T-GIRL
  € 30.00

  Op vrijdag 21 juni organiseren we deze spetterende en lichtgevende FLUO Party. Draag je opvallendste en sexy fluo of wit pakje, en wij zorgen ervoor dat je werkelijk zal "gloeien" in het donker. Onze club wordt een groot Black Licht District !! Omwille van de zwoele sfeer die er ongetwijfeld zal hangen zal ook nu weer deze party uitdraaien tot een onvergetelijke en vurige nacht vol passie en ambiance !! Onze DJ zal de boel ongetwijfeld laten ontploffen en zorgen voor onvergetelijke ambiance!!
                 Dont miss this Shiny Showy Party !!!!
 Dresscode , fluo as possible, maar is geen verplichting 
Koppels, alsook single mannen en vrouwen zijn toegelaten op deze party.
Koppels betalen 90€,  Single dames en T-Girls 30,  de single heren betalen 120€. 

Tijdens uw clubbezoek is het EK voetbal van het Nederlandse en Belgische team steeds live te volgen op twee grote schermen.