EDM Club Erotic by DJ Seven B

Image <p>&nbsp;EDM - CLUB EROTIC is een gloednieuw concept en TOP party van Club Eroxx. EDM(electronic dance music) is momenteel het populairste muziek gerne in de toonaangevende danceclubs. Dus ook onze bezoekers zullen dit wel lusten! Zeker met de mix van de Eroxx-erotiek zal dit weer een knaller van een party worden.&nbsp;<br>Het Electric Dance Music maakt sinds 2010 grote opgang, maar wordt ook vaak gelieerd aan een stijl van typisch opzwepende dance-trance-techno-retro-elementen, die populair is op de grotere evenementen. De DJ zal dus zeker ook de 90's retro's en remixen niet vergeten. Dit super event mag je niet missen!<br><br></p>

Datum

 • START
  zaterdag 01 juni om 19:00u
 • EINDE
  zondag 02 juni om 03:00u

Inkom & Prijs

 • KOPPEL
  € 130.00
 • VROUW
  € 50.00

 EDM - CLUB EROTIC is een gloednieuw concept en TOP party van Club Eroxx. EDM(electronic dance music) is momenteel het populairste muziek gerne in de toonaangevende danceclubs. Dus ook onze bezoekers zullen dit wel lusten! Zeker met de mix van de Eroxx-erotiek zal dit weer een knaller van een party worden. 
Het Electric Dance Music maakt sinds 2010 grote opgang, maar wordt ook vaak gelieerd aan een stijl van typisch opzwepende dance-trance-techno-retro-elementen, die populair is op de grotere evenementen. De DJ zal dus zeker ook de 90's retro's en remixen niet vergeten. Dit super event mag je niet missen!