Mister Eroxx 2024

Wordt jij Miss Mister 2024?? 

Elke kandidaat mag een act opvoeren van ongeveer 3 minuten, met of zonder vrouwelijke partner .

Alle aanwezige mannen en vrouwen mogen dan hun stem uitbrengen voor de meest verassende of sexy act. Dus heren bedenk een spetterende of unieke act en je kan winnen !!!!

De winnaar krijgt niet minder dan 3 gratis entrees twv 120€ (totale waarde 360€) de tweede 2 en de derde gaat nog naar huis met één gratis entree voor vrijdag.

Interesse om deel te nemen? Stuur een berichtje naar Info@eroxx.be om je aan te melden voor deze verkiezing  met eventueel bepaalde eisen in verband met muziek of andere behoeftes. Maar je kan je ook nog op de avond zelf inschrijven, geen probleem.

Deze Top Party is speciaal georganiseerd  voor mensen die houden van een zwoel en actieve avond, vol ambiance en HEEEEEL veel SEKS. Place To Be voor een  gezellige en vooral geile vrijdagavond en dit in de mooiste en actiefste club van België. Heren betalen maar 120€ en koppels 90€ voor dit geil feestje vol ambiance.  Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken, diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne) Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr. Daarna, na middernacht, is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger. Open van 20hr tot 03hr  Eroxx , Bertleysenlaan 20 2490 Balen