New Years Eve 2023/24 THE BIG PARTY

New Years Eve  2023/24  The Big Party        

Beste vrienden, 

Ook dit jaar kunnen jullie het nieuwe jaar weer inzetten met een spetterend feest in je favoriete club.  Hier de informatie over het vetste feest van het jaar!!

Omdat we een overrompeling willen vermijden, gaan we ook dit jaar de limiet leggen op 200 koppels. Zodat we dan deze ‘gelukkigen’ een avond kunnen presenteren die ze niet snel zullen vergeten. Om zeker te zijn van uw plaats, boek tijdig uw tickets. Dus vroeg inschrijven is de boodschap!! 

Vanaf 18hr30 verwelkomen we onze gasten met de nodige bubbels en versnaperingen. Ook in onze overdekte tuin zal er een jeneverbar staan met diverse lekkernijen. Vanaf dan, tot 22hr30, kan je genieten van een Super-De- Lux oudjaars buffet. Want onze koks zullen alle remmen loslaten bij het samenstellen van de feestelijke gerechten! Dit wordt een diner van TOP- kwaliteit, nooit gezien in een club!! Vanaf 01hr openen we het “Kaas & Breugel-nachtbuffet”. Dus ook weer geen gewoon nachtbuffetje… “De” plaats waar je de latere honger kan stillen tot vier uur in de morgen. Dus je ziet, de gastronomen onder jullie mogen zeker dit feestje niet missen.

 Na het aftellen, met de nodige kussen en bubbels, zal de BIG PARTY starten met diverse Dj’s. Zij zullen tot vijf uur in de morgen zorgen voor de nodige sfeer en ambiance!

 Kaarten zijn te verkrijgen in onze club aan 200 € per koppel, of via overschrijving op rekening BNP Paribas Fortis BE73 0016 4071 2560 (op naam Eroxx bvba ) Om misverstanden te vermijden, vermeld geen nicknamen, maar gebruik je echte naam waarmee de overschrijving is gedaan en een duidelijke vermelding  voor “inschrijving NYE 2024”. Na deze overschrijving een mail sturen naar info@eroxx.be dat je de betaling hebt gedaan, zodat wij je een kaartnummer kunnen toekennen via mail. Dus we proberen de mensen zo veel mogelijk op voorhand te laten betalen zodat jullie zeker zijn van je plaats, en onze koks ook een bijna juist idee hebben van hoeveel mensen er zullen komen. In uitzonderlijke gevallen kan je ook de avond zelf nog betalen, maar dan moet je ons wel inlichten via mail en ook zeker beloven om te komen. Er is een limiet gesteld op 200 koppels, dus zorg dat je er bij bent en boek tijdig. Single dames betalen 100€ en single heren zijn niet toegelaten op deze party.

Party open van 18hr30 tot 05hr. 

U ziet, ook dit jaar zal het weer een onvergetelijke oudejaarsavond worden in club Eroxx!!!

Voor de mensen die ook willen overnachten hebben we met de Corbie hotels in Mol, Lommen en Geel een speciale afspraak kunnen regelen. Op deze eerste januari moet je pas uitchecken omstreeks 15/16hr. Er zal ook geen hotelpersoneel aanwezig zijn, dus ook geen roomservice of ontbijt. De prijs voor een twee persoonskamer is 115€. Tot in tegenstelling van verleden jaar, moet je nu de uw kamer zelf boeken via nummer +32 (0) 14 31 98 71. Zij gaan dan zeggen in welk hotel er nog plaats is. Ook kan je een shuttle bestellen die je dan komt halen en terug brengen. De prijs voor deze shuttle is 35€, heen en teug per koppel. Doe deze aanvraag voor de shuttle ook tijdig zodat onze chauffeurs alles kan organiseren via info@eroxx.be  met de vermelding van uw naam, uur van gewenst vertrek aan het hotel, en telefoonnummer.

 Hopelijk kunnen we samen met jullie het nieuwe jaar in te zetten in echte Eroxx stijl en er een onvergetelijk feest van maken.

  Groetjes 

Nina & Bart