Matching Games Met DJ JJ en Miss Dragon

 Matching Games, de naam zegt alles !! Vindt uw match op deze leuke en verrassende Party!! Bij binnenkomst ontvangt elk koppel een “halve” speelkaart. En het is de bedoeling dat je de tweede helft kan vinden tussen de andere aanwezige koppels. Deze zoektocht zal zeker enkele aangename verrassingen met zich meebrengen. Koppels die hun match vinden ontvangen een fles bubbels als cadeau. Deze zaterdagavonden zijn echt een aanrader voor ruimdenkende koppels. Dansen, teasen en vooral jullie Party People zullen deze avond centraal staan, Deze feestjes staan garant voor top erotisch amusement in een mooi en klasse vol kader, club Eroxx. Beleef  deze Connection Party, een sensuele nacht vol verleiding  .

Niets wordt er aan het toeval overgelaten, best drinks and foods ,best beats en best ambiance en dit alles in de mooiste club van het land .

 Vandaag Guest DJ  JJ en Miss Dragon, dus mis deze spetterende party niet  !!!!

 Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

 Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken , diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne) .Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr.   Daarna, na middernacht , is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger .

Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Open van 19hr tot 03hr