Mojito Party @ Eroxx

 Zaterdag 4 juni, Mojito Party in Eroxx !!!!

Op deze exotische Caribbean Night zal onze club de sfeer van een “Tropical island” uitstralen .

Aan onze  cocktailbar kan je naar hartenlust de lekkerste en verse Mojito’s bestellen.

Bij mooi weer zal ook veel te beleven vallen in onze mooie tuin.

Mede door de opzwepende muziek van onze DJ’s ,zal deze zaterdagavond ongetwijfeld uitdraaien tot een super vet en zwoele feestje.

Een zomerse party om niet te missen 

 Enkel koppels en single vrouwen toegelaten op deze party 

Ero-Dresscode gaat van start  omstreeks 22hr

Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 45€ .  

Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken , diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne) .Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr.   Daarna, na middernacht , is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger

Open van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in MOl. Dit hotel is gelegen in het centrum van Mol. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 95€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.