Horney Friday @ Eroxx

Dit geil Eroxx thema op vrijdagavond zal regelmatig gehouden worden. Steeds druk bezochte en actieve party op vrijdag, staat bol van ambiance en erotiek. Op deze party’s zijn single mannen toegelaten, dus voor koppels die het gezelschap van een extra man wel kunnen waarderen, is dit de ideale gelegenheid om tijdens dit sexfeestje alle remmen los te laten. Dus koppels kom gerust eens langs, en geniet actief of passief van deze erotisch party. Je bent helemaal tot niets verplicht , alles kan maar niets moet !!!  Koppels en dames die zeer actief deelnemen aan de gangbang, worden beloond met gratis entrees voor de volgende Nina feestjes. Mede door onze live DJ sets is er voor al onze gasten altijd ambiance en actie te beleven! 

Koppels ,alsook single mannen en vrouwen zijn toegelaten op deze party .

Koppels betalen 60€  Single dames gratis en de single heren betalen 100€. 

    Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 12hr tot 03hr Enkel toegelaten met geldig Covid-Safe-ticket.

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 95€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.