Everybody in the Picture

Zaterdag 11 juni organiseren we “Everybody in the Picture”. Tijdens deze avond bieden wij je de unieke kans om ,op een professionele manier, van u of met je partner erotische of niet erotische foto’s te laten nemen op diverse plaatsen in onze club .Deze shoot wordt professioneel verzorgd door Foto Studio Martens uit Schilde.    (www.photostudiomartens.be)

Deze fotograaf heeft veel ervaring met erotische fotografie en garandeert uiteraard 100% discretie. Deze reportage wordt je helemaal gratis aangeboden , indien je wenst worden al uw foto’s via mail naar je verstuurd .

Zonder of met fotoshoot  zal het ook weer een sperrende en spannenede avond worden vol ,passie ,ambiance en erotiek .

                                        Dus een party om niet te missen !!!!!

 Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

 Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 19hr tot 03hr 

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Mol. Dit hotel is gelegen in het centrum van Mol. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 95€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.