Masquerade Extreme Edition

Eén van de meest mysterieuze en erotische party’s!!!! Deze “Masquerade  Extreme Edition” zal, zoals de vorige edities weer een zeer speciaal en druk bezocht feestje worde. Deze mystieke party helemaal gevuld zijn met klasse, erotiek en anonimiteit. Speciaal  voor de actieve en ervaren swingers onder jullie die op een stijlvolle en spannende manier dit seks-feestje willen beleven. Door het dragen van de maskers en capes wordt u niet herkend en ken je ook de andere gasten niet, wat  een heel aparte sfeer creëert wat op zijn beurt resulteert in (veel)meer ongeremde en gedurfde erotisch handelingen. Zeker doordat er ook single mannen en vrouwen toegelaten zijn op dit mysterieus feestje, zal er volop actie te zien en te beleven vallen. Deze party start om 11hr30 en gaat door tot 18hr. Zoals op elke goede Eyes Wide Shut Party wordt er een ceremonie gehouden. Op dit feestje zullen er twee plaatsvinden, de eerste rond 13h30hr en de tweede zal doorgaan omstreeks 16hr. Daardoor zal er niet enkel in de kamers  actie te beleven vallen, maar gans de club zal één groot en mysterieus Orgie-kasteel worden !!!

Gratis capes en maskers zijn ter beschikking maar ook eigen maskers en capes zijn natuurlijk ook toegelaten. 

Om het erotische karakter van deze party niet te vertroebelen verwachten we enkel actieve koppels.

Koppels mogen dan ook gratis binnen!!  

Mannen betalen maar 80€ (incl masker en cape) om dit ongehoord feestje mee te maken. Single vrouwen mogen gratis deze party bijwonen . 

Prijs omvat alle dranken en alle koude en warme  gerechten van het uitgebreide buffet  dat tot één uur voor sluitingstijd  geopend blijft .