Studio 69 by Daniel Bovie

Gedurende deze swingende party zal in onze club helemaal de sfeer ervaren  van de decadente New Yorkse nachtclub Studio54 uit de jaren ’70. Onze club zal een echte danstempel worden en beleef de mix van de laatste Dance van nu met de Disco muziek van toen gepresenteerd door DJ Daniel Bovie!! Weer een pletterende party met een heel breed gamma van de beste “dance rhythms”!!   

 Ongetwijfeld zal deze party uitdraaien tot een groot en erotische feest.

Dresscode, disco stijl, maar zeker NIET verplicht .

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten op deze party 

Ero-Dresscode gaat van start omstreeks 22hr30.

Prijs koppels 120€, prijs single dames 45€ .  

Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken , diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne). Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr.   Daarna, na middernacht, is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger

Open van 19hr tot 03hr.

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in MOl. Dit hotel is gelegen in het centrum van Mol. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 95€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour, aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.