Studio 69 on Friday by Daniel Bovie

Gedurende deze swingende party zal in onze club helemaal de sfeer ervaren  van de decadente New Yorkse nachtclub Studio54 uit de jaren ’70. Onze club zal een echte danstempel worden en beleef de mix van de laatste Dance van nu met de Disco muziek van toen gepresenteerd door DJ Daniel Bovie!! Weer een pletterende party met een heel breed gamma van de beste “dance rhythms”!!   

 Trek je sexy disco outfit aan, en dans de nacht helemaal we. 

Dresscode, disco stijl, maar zeker NIET verplicht. 

Dit is zoals op elke vrijdag een echt doenersfeestje en wordt speciaal georganiseerd voor de koppels die het gezelschap van een single man wel kunnen waarderen.

Ongetwijfeld zal deze party uitdraaien tot een grote orgie!! 

 Mis deze spetterende party niet  !!!!

   Prijs per koppel 60€ 

Prijs single man 100€ 

Open van 20hr tot 03hr  

   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 20hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Mol. Dit hotel is gelegen in het centrum van Mol. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 95€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.