Bart’s Birthday in Paris Chique style

Beste vrienden ,Nina en mijzelf willen jullie graag allemaal uitnodigen om samen met ons mijn 60ste verjaardag te vieren en dit op zaterdag 23 april. En dat moet, en zal dik gevierd worden ! Tijdens deze speciale avond zal je je wanen in een van de beroemdste clubs van de wereld ,Le Moulin Rouge.  Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt, en ondeugende kamertjes zoals in deze Parijse club op de Pigalle Place en met peep shows, strip clubs en danseressen die samen met jou de show stelen. 

Dresscode Tip, voor de dames , bijzonder stijlvol maar wel een ondeugend en sexy uitstraling.  ”Burlesque” de beste keuze om ‘femme fatale’ te zijn .Mannen in gevaarlijke maffia look ‘a la Al Capone’ .

Voor de fijnproevers wordt er tijdens deze ” Soirée Française”  ons zeer uitgebreid buffet nog extra voorzien van de beste Franse kazen en delicatessen. Ook nog extra verrassingen voorzien ,maar dat blijft natuurlijk geheim ….. Dus mensen , dit wordt een knallende van formaat want je verjaard maar één keer he……Een exclusief feestje dat je zeker niet mag missen 

Koppels betalen 120€ en single dames 40€ . Deze prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat sluit omstreeks 23hr en vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd kan je genieten van diverse snacks in onze lounge bar. Open van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.