Eroxx 10 Years Celebration

Eroxx wordt TIEN jaar oud , en dat vieren we op zaterdag 14 mei met een   “Black & Brilliant Diamond Party" .

Bij binnenkomst wordt er aan elke vrouwelijke bezoekster een "speciaal" glas cava aangeboden. In elk van deze  glazen zit een diamantje, of is het een namaak ? 

Daarom kan je dit steentje laten controleren door een expert op echtheid .

Eén van de aanwezige dames gaat naar huis met een ECHTE DIAMANT van 0.25 Karaat!! Dus zorg dat je er bij bent en maak kans op deze exclusieve prijs !

Dit wordt zeker één van de vetste party’s van het jaar .Diverse surprises voorzien .

Voor de fijnproevers zal er ook een luxebuffet staan gelijk op onze gekende DELUX party’s .

             Celebrate with us during this exclusive White & Diamond Party.

 Special guest  DJ’s ,dus ambiance verzekerd 

Dresscode , Casual Black

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten 

  Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Mol. Dit is gelegen in het centrum van Mol. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 95€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.