Topless& High Heels Party

Op deze vrijdagavond organiseren we onze zeer gewaardeerde Topless& High Heels Part. Dit feestje is bedoeld voor mensen die van een zwoele en actieve avond houden vol ambiance en erotiek .Zoals de naam al laat vermoeden moedigen we elke vrouw aan om topless deze avond door te brengen .En om dit extra te stimuleren ontvangt elke dame die deze dresscode volgt een tegoed bon van 10€ ,die je bij elk eender “Eroxx evenement” kan inruilen .

Onze DJ’s zal jullie verwennen met de beste beats en zal ook weer zorgen voor volle bak ambiance 

Koppels ,alsook single mannen en vrouwen zijn toegelaten op deze party .

Koppels betalen 60€ (Topless50€)  Single  dames gratis en de single heren betalen 100€. T-Girls 20€ 

    Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 12hr tot 03hr Enkel toegelaten met geldig Covid-Safe-ticket.

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.