BEN VEGA Club Night White Edition

   Op deze spetterende party ,die zijn naam draagt , zal  TOP-DJ ,Ben vega, alles uit de kast halen om jullie een onvergetelijk en swingende avond te bezorgen .Hij zal jullie verwennen met de laatste dance beats ,afgewisseld met verrassende club classics .Door de mix van  Retro , Club house-dance en trance zal iedereen zich geweldig amuseren ! Deze december editie is een is een speciale want de dresscode is wit!!  Deze  exclusieve “witte” party staat garant voor top erotisch amusement in een mooi en klasse vol kader , club Eroxx . Die voor deze party helemaal in een witte tempel is omgetoverd .Beleef deze Soirée Blanche, een  sensuele nacht vol verleiding  .

Niets wordt er aan het toeval overgelaten, best drinks and foods ,best beats en best ambiance en dit alles in de mooiste club van het land .

Niet te missen  voor de echte Party-Swinger-freaks .

Dresscode : zoveel mogelijk wit want ander ga je opvallen…

 Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

 Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken , diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne) .Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr.   Daarna, na middernacht , is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger .

Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Open van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen