NYE 2021/22 007 STYLE Edition

Beste vrienden, 

Ook dit jaar kunnen jullie het nieuwe jaar weer inzetten met een spetterend feest in je favoriete club. Dit jaar presenteren we een SUPER-DE-LUX 007 Party, zie hier wat uitleg:

Omdat we een overrompeling willen vermijden, gaan we ook dit jaar de limiet leggen op maar 150 koppels. Zodat we dan deze ‘gelukkigen’ een avond kunnen presenteren die ze niet snel zullen vergeten.

Vanaf 18hr30 verwelkomen we onze gasten met de nodige bubbels. Vanaf dan, tot middernacht, kan je genieten van een Super-De- Lux en uitgebreid oudjaars buffet. Want onze koks zullen alle remmen loslaten bij het samenstellen van de talloze lekkernijen! Dit wordt een diner van TOP- kwaliteit, nooit gezien in een club!! Vanaf 02hr openen we het nachtbuffet waar je de eventuele later honger kan stillen tot vijf uur in de morgen. Dus je ziet, de gastronomen onder jullie mogen zeker dit feestje niet missen.

Deze speciale avond zal de sfeer uitstralen van de beroemde Britse geheime agent Bond, James Bond. Voor deze exclusieve party zal een externe firma onze club helemaal omtoveren, zodat je zich helemaal waant in de wereld van Mr Bond. Als echte VIP-gasten kan je een kansje wagen in ons Casino Royal, of genieten van de favoriete Bond cocktails aan onze bar en loungebar. 

Door het exclusieve karakter van deze 007 party, vragen we ook aan al onze gasten om te verschijnen in echte Bond stijl, voor de vrouwtjes chique en sexy, en de mannen, same as Bond….. (Maar niet verplicht).

Vanaf middernacht kunnen de liefhebbers van Champagne en oesters genieten tot de voorraad het toelaat.

Omstreeks 01hr start de BIG PARTY met diverse Dj’s. Zij zullen tot zes uur in de morgen zorgen voor de nodige sfeer en ambiance!

Tot en met 25 december zijn er kaarten zijn te verkrijgen in onze club aan 180 € per koppel, of via overschrijving op rekening BNP Paribas Fortis BE73 0016 4071 2560 (op naam Eroxx bvba )  met wel een duidelijke vermelding  voor inschrijving NYE en geen nicknamen vermelden alsjeblieft , maar wel de echte naam door wie de betaling is gedaan. Na deze overschrijving een mail sturen naar info@eroxx.be dat je de betaling hebt gedaan, zodat wij je een kaartnummer kunnen toekennen. Dus we proberen de mensen zo veel mogelijk op voorhand te laten betalen zodat je zeker bent van je plaats. Zodat ook onze kok een idee heeft van hoeveel mensen er ongeveer zullen komen. In uitzonderlijke gevallen kan je ook de avond zelf nog betalen, maar dan moet je ons wel inlichten via mail en ook zeker beloven om te komen. Er is een limiet gesteld op 150koppels, dus zorg dat je er bij bent en boek tijdig. Single dames betalen 80€ en single heren zijn niet toegelaten op deze party.

U ziet, ook dit jaar zal het weer een onvergetelijke oudejaarsavond worden in club Eroxx!!!

Extra actie!!!  Wij als Club Eroxx hebben het ganse hotel Corbie in Geel “geblokkeerd” voor deze avond. Dit hotel gelegen op de grote mark van Geel beschikt over 24 kamers en 22 studio’s. Op deze eerste januari zijn er dus enkel Eroxx-klanten aanwezig in het Hotel, zelf geen hotelpersoneel dus ook geen roomservice of ontbijt. Een voordeel is ook dat “vrij” bent en je de eerste januari het hotel ten laatste om 20hr moet verlaten. In totaal kunnen we een 46 tal kamers boeken, dus wees er op tijd bij. 

Deze overnachting incl. de shuttle heen en terug kost 120€ /koppel 

Door de speciale afspraken met dit hotel kan je ENKEL voor informatie en boekingen terecht bij onze shuttledienst +32 (0)494/86 23 69 

 Hier de link van het hotel :   geel@corbiehotel.com  

 Hopelijk kunnen we samen met jullie het nieuwe jaar in te zetten in echte Eroxx stijl!!

  Groetjes 

Nina & Bart

  EROXX