Wet T-Shirt Party On Friday

Vrijdagavond 12 november houden we een echte Wet T-shirt party  .Op een speciaal gebouwd podium kunnen diverse meiden het beste van hun kunnen geven ! Plus mooie prijzen te winnen voor de geilste optredens !!! Bijna alles is toegelaten op deze show , je kan alleen of ook als groep optreden.

 De winnares gaat naar huis met 2 gratis entrees voor vrijdag.

Dit wordt zeker een opwindend spektakel vol ambiance !! Dus koppels kom gerust eens langs ,en geniet actief of passief van dit erotisch feestje .Je bent helemaal tot niets verplicht , alles kan maar niets moet !!! l Door de super erotische sfeer die deze party’s  meebrengen komen de meeste koppels zeer snel tot onverwachte en spannende acties….. .Niet enkel in de Ero-kamers zal er actie zijn ,ook in de disco zal er van alles te beleven vallen  Prijs Koppels 60€ en mannen betalen slechts 100€ voor dit ongehoord feestje . Prijs omvat alle dranken en de warme en koude gerechten van het buffet.Open van 20/03hr 

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.