Studio 69 on Friday

 Gedurende deze swingende party op vrijdag zal in onze club helemaal de sfeer ervaren  van de decadente New Yorkse nachtclub Studio54 uit de jaren ’70.Onze club zal een echte danstempel worden en beleef de mix van de laatste Dance van nu met de Disco muziek van toen gepresenteerd door onze DJ’s 

                               Remember the good music !!!!!!!

 Trek je meest  sexy disco outfit aan, en dans de nacht helemaal weg .

Dit is zoals op elke vrijdag een echt doenersfeestje en wordt speciaal georganiseerd voor de koppels die het gezelschap van een single man wel kunnen waarderen.

Ongetwijfeld zal deze party uitdraaien tot een grote orgie!! 

Vandaag (eerste weekeinde van de maand) kan je genieten, tijdens een walking dinner , van een vijflanden buffet. Dus fijnproevers jullie zijn gewaarschuwd !! 

Mis deze spetterende party niet  !!!!

  Prijs Koppels 60€ en mannen betalen slechts 100€ voor dit ongehoord feestje .Koppels en dames die zeer actief deelnemen aan de gangbang ,worden beloond met gratis entrees voor de volgende Nina feestjes op donderdag namiddagen. Prijs omvat alle dranken en de warme en koude gerechten van het buffet ,dat  twee uur voor sluitingstijd  geopend blijft. Open van 20/03hr.  

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.