Studio 69 on Saturday

Gedurende deze  swingende party  zal in onze club helemaal de sfeer ervaren  van de decadente New Yorkse nachtclub Studio54 uit de jaren ’70.Onze club zal een echte danstempel worden en beleef de mix van de laatste Dance van nu met de Disco muziek van toen gepresenteerd door onze DJ’s 

                               Remember the good music !!!!!!!

 Trek je meest  sexy disco outfit aan, en dans de nacht helemaal weg .

Ongetwijfeld zal deze party uitdraaien tot een groot en erotische feest .

Dresscode , disco stijl maar zeker NIET verplicht .

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

Vandaag (eerste weekeinde van de maand) kan je genieten, tijdens een walking dinner , van een vijflanden buffet. Dus fijnproevers jullie zijn gewaarschuwd !! 

Mis deze spetterende party niet  !!!!

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

 Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.