Sexy-kont-verkiezing op zaterdag

 Op zaterdag 11 december mogen de echte kont-liefhebber deze sexy party niet missen , want we gaan ook op zaterdag deze KONT-verkiezing houden .Dus vrouwen die denken dat ze met de hoofdprijs  naar huis zullen gaan kunnen zich aanmelden bij binnenkomst. Het mooiste of lekkerste kont(je) ontvangt 3 gratis entrees , de tweede 2 en het derde verkozen kontje ontvangt nog één gratis entree voor zaterdag.  Deze feestjes staan garant voor top erotisch amusement in een mooi en klasse vol kader , club Eroxx . Niets wordt er aan het toeval overgelaten, best drinks and foods ,best beats en best ambiance en dit alles in de mooiste club van het land .

 

Mis deze spetterende (konten)party niet  !!!!

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

 Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.