Sexy-kont-verkiezing op vrijdag

Op vrijdag 10 december mogen de echte kont-liefhebber deze sexy party niet missen , want we gaan op deze avond een echte KONT-verkiezing houden .Dus vrouwen die denken dat ze met de hoofdprijs  naar huis zullen gaan kunnen zich aanmelden bij binnenkomst. Het mooiste of lekkerste kont(je) ontvangt 3 gratis entrees , de tweede 2 en het derde verkozen kontje ontvangt nog één gratis entree voor vrijdag. Dit wordt weer een geweldige en sexy party ! Prijs Koppels 50€ en mannen betalen slechts 100€ voor dit ongehoord feestje . Dus koppels kom gerust eens langs ,en geniet actief of passief van dit erotisch feestje .Je bent helemaal tot niets verplicht , alles kan maar niets moet !!! l Door de super erotische sfeer die deze sexfeestjes meebrengen komen de meeste koppels zeer snel tot onverwachte en spannende acties….. Prijs omvat alle dranken en de warme en koude gerechten van het buffet. Open van 20/03hr 

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.