Soiree Deluxe @ Eroxx

Steeds zijn deze High Class  DELUX party’s een ongelofelijk succes en daarom organiseren we deze verwenfeestjes telkens de laatste zaterdag van de maand  . Ook op deze Soire-De-Lux  zullen we onze gasten de ganse avond  extra in de watten leggen .Extra uitgebreid buffet en genieten van de beste cocktails met de beste beats op de achtergrond .  .Desondanks al deze extra’s blijft de normale inkomprijs van 120€ gehandhaafd! In de latere uurtjes zal ook nu weer deze party uitdraaien in een groot en zwoel spektakel.  Deze feestjes staan garant voor top erotisch amusement in een mooi en klasse vol kader , club Eroxx . Dus mensen mis deze speciale verwenavond  niet .

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten op deze party 

Ero-Dresscode gaat van start  omstreeks 22hr

Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€ .  

Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken , diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne) .Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr.   Daarna, na middernacht , is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger

Open van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.