Eroxx 9 Years Celebration

Eroxx wordt NEGEN jaar oud , en dat vieren we op zaterdag 23 Oktober met een “Black & Brilliant Diamond Party" .

Bij binnenkomst wordt er aan elke vrouwelijke bezoekster een "speciaal" glas cava aangeboden .In elk van deze  glazen zit een diamantje , of is het een namaak ? 

Daarom kan je dit steentje laten controleren door een expert op echtheid .

Eén van de aanwezige dames gaat naar huis met een ECHTE DIAMANT van 0.25 Karaat !! Dus zorg dat je er bij bent en maak kans op deze exclusieve prijs !

Dit wordt zeker één van de vetste party’s van het jaar .Diverse surprises voorzien .

Voor de fijnproevers zal er ook een luxebuffet staan gelijk op onze gekende DELUX party’s .

             Celebrate with us during this exclusive Black & Diamond Party.

 Special guest  DJ’s ,dus ambiance verzekerd 

Dresscode , Casual Black

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten 

Prijs koppel is 120euro 

Prijs single lady is 40 euro 

 Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken , diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne) .Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr.   Daarna, na middernacht , is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger .

Open van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.