Dancefloor Classics By Daniel Bovie

Beleef de wilde tachtig en negentig jaren met de bekendste dance hits van toen . DJ Daniel Bovie zal je verwennen met deze favoriete muziek van toen en de nodige rustige “knuffel” momenten inlassen. Een avond vol ambiance en erotiek , een avond om niet te missen !!!

Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van toen. Vergeet je beste dansschoenen niet, en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek .

Mis deze ultieme dance party niet !!!!

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

Koppels betalen 120€ en single dames 40€ . Deze prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat sluit omstreeks 23hr en vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd kan je genieten van diverse snacks in onze lounge bar. Open van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.