Miss Eroxx 2021

Wordt jij Miss Eroxx 2021 ? 

Elke kandidaat mag een act opvoeren van ongeveer 3 minuten .

Alle aanwezige mannen en vrouwen mogen dan hun stem uitbrengen voor de meest verassende of sexy act .Dus vrouwen bedenk een spetterende of unieke act en je kan winnen !!!!

De winnares gaat naar huis met een ICI-Paris waardebon van 300€ .

De eerste eredame maken we gelukkig met een bon vban 100€ en de tweede eredame een van 50€.

 Interesse om deel te nemen  ? Stuur een berichtje naar Info@eroxx.be om je aan te melden voor deze verkiezing .

Natuurlijk staan ook  onze Dj’s  garant voor deze avond vol ambiance en passie .

             Enkel koppels en single vrouwen toegelaten Prijs koppel is 120€  Prijs single lady is 40 euro.

Vandaag (eerste weekeinde van de maand) kan je genieten, tijdens een walking dinner , van een vijflanden buffet. Dus fijnproevers jullie zijn gewaarschuwd !! 

Na middernacht , is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger .

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.