RETROXX NIGHT @ Eroxx

 Op deze zaterdag avond organiseren we weer deze geweldige RETROXX PARTY! 

Weer een TOP party om niet te missen! 

Tijdens deze Retro Dance Party wordt je helemaal meegezogen met de dance & techno muziek van de 90’s, de tijd waar alles nog mocht en kon. Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van onze Dj’s die jullie met de beste House, Dance en Trance classics zal overspoelen!!

Vergeet je beste dansschoenen niet en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek. Miss Deze ultieme dance party niet!!!!

 

 Mis deze spetterende party niet  !!!!

  Sexy  dresscode gaat ten laatste van start om 22hr 

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

 Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 35€   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.