Eyes Wide Shut on Friday

Masquerade Extreme in club EROXX . Deze bijzondere avond zal helemaal gevuld zijn met klasse ,erotiek en anonimiteit ,en is bedoeld voor mensen die op een stijlvolle en zeer spannende manier de avond willen beleven . Door het dragen van de maskers wordt u niet herkend en ken je ook de andere gasten niet ,wat  een heel aparte sfeer creëert wat op zijn beurt resulteert in meer ongeremde en meer gedurfde erotisch handelingen . Het "Eyes wide shut-spel " start ongeveer rond 22hr na het diner .Dan worden alle deelnemers verzocht zich om te kleden in de passende outfit. Maar ook kan je al van bij binnenkomst de EWS  mantel en masker dragen. Om vanaf dan onherkenbaar  de avond verder beleven  zodat dit mysterieuze spel  kan beginnen. We vragen aan al onze gasten om de maskers te dragen , maar het is geen verplichting . Capes en maskers zijn gratis te verkrijgen in de club. Niet enkel in de Ero-kamers zal er actie zijn ,ook in de disco zal er van alles te beleven vallen  Prijs Koppels 60€ en mannen betalen slechts 100€ voor dit ongehoord feestje .Koppels en dames die zeer actief deelnemen aan de gangbang ,worden beloond met gratis entrees voor de volgende Nina feestjes op donderdag namiddagen en vrijdagavonden. Prijs omvat alle dranken en de warme en koude gerechten van het buffet. Open van 20/03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.