Sexretary Chique met surprice DJ ( BNL)

Op deze zaterdag organiseren we onze sexy secretaressen party  , wat is er nu nog geiler dan een sexy maar klasse volle secretaresse!!! Daarom moedigen we onze vrouwelijk gasten aan ,om voor één keer , eens een wit (mannen)hemd gecombineerd  met sexy kousen en hoge hakken te dragen .  Dus vrouwtjes maak de mannen helemaal gek ,met jarretels , korsetten , netkousen ,en alles wat je maar kan bedenken. Ongetwijfeld zal deze avond zwoel afgesloten worden .Ook zal onze "BNL surprice" DJ’s weer zorgen voor de TOP ambiance !!!

 Dresscode mannen ,chique mogelijk ,maar niet verplicht 

Dresscode vrouwen , wit hemd plus allerhande sexy lingerie  ,maar niet verplicht 

Deze Sexy  dresscode gaat ten laatste van start om 22hr 

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten op deze party Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Prijs omvat alle dranken( excl. champagne) en het genieten  van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet.

Open van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.