Couplesconnection @ Eroxx

Couplesconnection , de naam zegt alles !! Vindt uw match op deze leuke en verrassende Party!! Bij binnenkomst ontvangt elk koppel een “halve” speelkaart .En het is de bedoeling dat je de tweede helft kan vinden tussen de andere aanwezige koppels .Deze zoektocht zal zeker enkele aangename verrassingen met zich meebrengen .Koppels die hun match vinden ontvangen een fles bubbels als cadeau  .Deze zaterdagavonden  zijn echt een aanrader voor ruimdenkende koppels.  Dansen ,teasen en vooral jullie Party People zullen deze avond centraal staan, Deze feestjes staan garant voor top erotisch amusement in een mooi en klasse vol kader , club Eroxx .Beleef  deze Connection Party , een sensuele nacht vol verleiding  .

Niets wordt er aan het toeval overgelaten, best drinks and foods ,best beats en best ambiance en dit alles in de mooiste club van het land .

 Vandaag (eerste weekeinde van de maand) kan je genieten, tijdens een walking dinner , van een vijflanden buffet. Dus fijnproevers jullie zijn gewaarschuwd !! 

Mis deze spetterende party niet  !!!!

Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.

 Prijs koppels 120€ ,prijs single dames 40€   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot 23hr geopend blijft, daarna is er vanaf middernacht tot één uur voor sluitingstijd nog een nachtbuffet met warme en koude hapjes. Party is van 19hr tot 03hr

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.