Fuck me on the Stage

 Voor mensen die van een actief feestje vol ambiance houden mogen  deze FUCK ME ON THE STAGE party  zeker niet missen .SPECIAL DJ voor dit event is DJ MCL , zal vlug alle aanwezigen op de juiste en zwoele sfeer  brengen .En dames , jullie kunnen diverse attenties winnen als je op het podium durft komen !!!! Dit is een echt doenersfeestje  en wordt ,speciaal georganiseerd voor de koppels die het gezelschap van een single man wel kunnen waarderen. .Dus koppels kom gerust eens langs ,en geniet actief of passief van dit erotisch feestje .Je bent helemaal tot niets verplicht , alles kan maar niets moet !!! l Door de super erotische sfeer die deze sexfeestjes meebrengen komen de meeste koppels zeer snel tot onverwachte en spannende acties….. .Niet enkel in de Ero-kamers zal er actie zijn ,ook in de disco zal er van alles te beleven vallen  Prijs Koppels 60€ en mannen betalen slechts 100€ voor dit ongehoord feestje .Koppels en dames die zeer actief deelnemen aan de gangbang ,worden beloond met gratis entrees voor de volgende Nina feestjes op donderdag namiddagen. Prijs omvat alle dranken en de warme en koude gerechten van het buffet ,dat  twee uur voor sluitingstijd  geopend blijft. Open van 20/03hr. 

Overnachten,

Voor de mensen die wensen te overnachten na een bezoek aan onze club hebben wij een deal gesloten met hotel Corbie in Geel. Dit zeer verzorgd hotel is gelegen op de gezellige grote markt in Geel en beschikt over 24 kamers. Onze deal omvat een latere uitchecktijd om 13hr en een netto kamerprijs van 89€ (zonder ontbijt) in plaats van de gebruikelijke 119€.

Goedkope shuttle service van het hotel naar de club en retour , aan 30 euro per rit.  Info en boekingen van hotel kan ENKEL bij onze shuttledienst op nr +32 (0) 494 862369 zodat zij deze gunsttarieven voor u kunnen regelen.