Nina & Davy’s Birthday Bash in Maffia Stijl

  Beste vrienden , op  25 januari wordt ik weer een jaartje ouder ,en dat laten we niet zo maar voorbijgaan ! Deze keer doe ik dit in de vorm van een Birtday Bash (in maffia stijl ) samen met Davy  omdat hij me beloofde een ongelofelijk ,en voor een swingersclub ongeziene, DJ Line -up gaat regelen. Onder de vorm van een “ FROM NEW DISCO TO RETRO PARTY “ zullen niet minder dan 5 gekende DJ’s het beste van hunzelf geven : TESSA (Secret Cinema- Disco Dasco )  GREG S  ( Bonzai Records-Recharged – TML -La Rocca- Club Pure Ibiza )  RICARDO (Cream- Resharged)  CEKEZZ ( Kings- Cream) en SECRET HOUSE MAFFIA . Desondanks de zeer grote verwachte opkomst gaan we jullie toch nog culinair verwennen met een 5 landen -Walking Streetfood- Buffet!! Met deze DJ’s zal het ambiance zijn tot in de vroege uurtjes !Vrienden , dit wordt een knaller van een verjaardagparty  .
Door de uitzonderlijke Dj Line up zijn we genoodzaakt om 125€ per koppel te vragen ipv de gebruikelijk 100€,maar ik vond dat ik deze kans niet kon laten liggen om toch met mijn verjaardag deze knal affiche te kunnen aanbieden . Ook doen we er één uurtje bij ,en zijn we open van 20 tot 05hr !!!
Desscode , Mafia in only Black & White
De mooist verklede “gangster koppel” ontvangt een mooie prijs
De limiet is geteld op 250koppel s, dus het is aangeraden om uw tijdig in te schrijven via info@eroxx.be  zodat je dit feestje niet hoeft te missen . Betalen doet men de avond zelf .
 Enkel koppels en single vrouwen toegelaten op deze party Prijs koppels 125€ ,prijs single dames 35€