BEN VEGA Club Night @ EROXX

Op deze spetterende party ,die zijn naam draagt , zal  TOP-DJ ,Ben vega, alles uit de kast halen om jullie een onvergetelijk en swingende avond te bezorgen .Hij zal jullie verwennen met de laatste dance beats ,afgewisseld met verrassende club classics .Door de mix van  Retro , Club house-dance en trance zal iedereen zich geweldig amuseren ! Dit feestje staat garant voor top erotisch amusement in een mooi en klasse vol kader , club Eroxx .Beleef  deze geweldige party , een sensuele nacht vol verleiding  .
Niets wordt er aan het toeval overgelaten, best drinks and foods ,best beats en best ambiance en dit alles in de mooiste club van het land .
Niet te missen  voor de echte Party-Swinger-freaks .
 Enkel koppels en single vrouwen toegelaten.
 Wij hanteren steeds een All-in formule. Dit wil zeggen dat in de inkomprijs alles inbegrepen is, alle soorten dranken , diverse frisdranken en bieren, wijnen en cava, alsook sterke dranken en cocktails (excl champagne) .Tevens kan je ook genieten van een zeer uitgebreid warm en koud buffet tot 23hr.   Daarna, na middernacht , is er nog steeds een nachtbuffet tot één uur voor sluitingstijd met warme en koude hapjes voor de late honger .
Prijs koppels 100€ ,prijs single dames 35€   Open van 20hr tot 04hr