Retroxx Party by Mysterious Nights

It's that time to party again!

Join us for the Mysterious Nights party concept!

 

19 Oktober 2019 : F*** ME I'M MYSTERIOUS - The Retroxx Edition @ Eroxx

 

Deze avond zijn we voor het eerst met onze F*** ME I'M MYSTERIOUS PARTY te gast in Eroxx.

 

Voor velen onder jullie zal het 'thuiskomen' zijn en we zijn dan ook heel blij jullie hier nu ook onze F*** ME I'M MYSTERIOUS Party’s kunnen aanbieden.

 

Onze eerste party in Eroxx belooft al direct een topper te worden want tijdens deze Retro Dance feestje wordt je helemaal meegezogen met de dance & techno muziek van de 90’s, de tijd waar alles nog mocht en kon. Ga mee in dit muzikaal avontuur en laat je meedrijven op de beste beats van onze Dj’s die jullie met de beste House, Dance en Trance classics zal overspoelen!!


Vergeet je beste dansschoenen niet en bereid je voor op een nacht vol plezier, dans en erotiek. Miss Deze ultieme dance party niet!!!!

 

Kom samen met ons deze club ontdekken en make it a party to remember!

 

Get offline and meet/greet/kiss/F*** the people of Mysterious Nights (MN

Lifestyle) and take this group to another level

 

Prijs koppels 90€ ,prijs single dames 25€   Prijs omvat alle dranken en het gebruik van de  vele warme en koude gerechten van het uitgebreide buffet dat tot twee uur voor sluitingstijd geopend blijft 

Open van 20hr tot 04hr

Dresscode: Be Yourself / Be Sexy.

 

Speciaal attentive voor de MN leden : Gelieve hier bij Events in te schrijven en ons een PB te zenden zodat we jullie inschrijving kunnen noteren/valideren. Zo kunnen we jullie ook de reservatiecode doorsturen.

 

Alle MN Lifestyle leden die INGESCHREVEN EN AANWEZIG zijn voor deze party, maken kans op gratis entries en talrijke andere prijzen.

 

Schrijf jullie dus zeker in EN maak jullie bij binnenkomst aan de kassa kenbaar als MN lifestyle lid om jullie deelname aan deze loterij te bevestigen.