Sensual Sundays For All + OFYR BBQ

Total Sensual Sunday  ,de naam zegt het al , het zal er heet aan toegaan op dit zondagse sexfeestje .Deze actieve party start om 16hr en gaat door tot 22hr . Doordat er ook een selecte groep van single mannen zijn toegelaten zal ook dit weer uitdraaien in een zeer spannende en sensuele bedoening .

Ook op culinair gebied zal het een topper zijn want tussen 17 en 19hr kan je genieten van diverse verse gerechten van het buffet. Na het diner kan je al je erotische fantasieën waar maken in een van onze vele  themakamers. Omdat iedereen (For All) aan zijn trekken kan komen en helemaal uit de bol kunnen gaan is vandaag iedereen toegelaten, zowel koppels, single (bi)dames, single (bi)mannen alsook travestie, shemales, kinky , leer en latex ,etc etc  zullen helemaal uit de bol gaan !!

Prijs koppels 50€ en single mannen betalen 80€ .Prijs omvat alle dranken en alle warme en koude gerechten van ons uitgebreid buffet dat open is van 17 tot 19hr.

Ook kan je genieten van al het lekkers dat onze “ guest kook “ TOM klaarmaakt op zijn Ofyr BBQ !!.Dresscode bij binnenkomst .

Dresscode bij binnenkomst.