Join Club Eroxx @ JoyClub


Maak je profiel aan op www.Joyclub.com
Login op je profiel bij www.Joyclub.com
Ga naar www.Joyclub.com/code
Vul de Promocode "34981" in

= 12 MAANDEN GRATIS PREMIUM LIDMAATSCHAP

Verjaardagen

Beste Eroxx vrienden,

Bij deze wil ik jullie nog eens de aandacht vestigen over de voordelen om uw verjaardag feestje in onze club te organiseren .

  • Wij maken gratis een persoonlijke flyer die je dan kan posten op facebook of eender welk platform .We hebben dan wel een foto en eventueel tekst voor een (speciale) boodschap van de jarige aan zijn vrienden .
  • Voor elk 10 koppels die dan je feestje bijwonen ontvangen de jarige één gratis entree die je dan ten allen tijde kan inruilen in de club voor elk volgend evenement .Dit wel met een maximum van 2 gratis kaarten . Om praktische redenen moeten de koppels bij binnenkomst wel aangeven dat ze op uw uitnodiging zijn ingegaan .
  • Op de party zelf ,wordt de jarige omstreeks middernacht getrakteerd op een fles bubbels of shotjes .

Wanner de jarigen ook willen dineren ,reserveren we een mooi tafeltje in ons restaurant voor zijn genodigde .Ook dit tijdig doorgeven via mail met de vermelding van het aantal personen . Indien je meer dan 10 koppels kan uitnodigen voor uw verjaardag , dan kunnen we onze champagnebar van 20 tot 22hr volledig voor u reserveren, zodat je dan al uw gasten in prive sfeer kan ontvangen .Wij zorgen ondertussen voor de nodige versnaperingen . Hopelijk jullie op nieuwe ideeën gebracht te hebben en misschien tot een volgende keer in onze club.

Groetjes

Nina & Bart


Club Eroxx!

Open evenementen

Welkom bij Club Eroxx. Verken onze website en ontdek al onze evenementen. Misschien mogen wij jouw op één van onze evenementen verwachten.

Lees meer

Club Eroxx!

Open evenementen

Signeer vandaag nog ons gastenboek en vertel anderen over jouw unieke ervaringen in onze club. Alles mag, niets moet. Vertel het nu!

Lees meer

Club Eroxx!

Beste leden,

Binnenkort wordt onze website in een nieuw jasje gestoken. We hopen deze zo snel mogelijk online te zetten.Team Eroxx