Verjaardagen

Bij deze wil ik jullie nog eens de aandacht vestigen over de voordelen om uw verjaardag feestje in onze club te organiseren.

  • Wij maken gratis een persoonlijke flyer die je dan kan posten op B4, SDC, facebook of eender welk platform. We hebben dan wel een foto en eventueel tekst voor een (speciale) boodschap van de jarige aan zijn vrienden nodig.
  • Voor elk 10 koppels die dan je feestje bijwonen ontvangen de jarige één gratis entree die je dan ten allen tijde kan inruilen in de club voor elk volgend evenement. Dus hoe meer promotie je maakt, en vrienden er komen, des te meer kunnen jullie gratis onze party\’s bijwonen!! Mooi meegenomen,niet? Om praktische redenen moeten de koppels bij binnenkomst wel aangeven dat ze op uw uitnodiging zijn ingegaan.
  • Op de party zelf, wordt de jarige omstreeks middernacht getrakteerd op een fles bubbels of shotjes.

Wanneer de jarige met zijn vrienden ook wil dineren, reserveren we een mooi tafeltje in ons restaurant voor zijn genodigde. Ook dit tijdig doorgeven via mail met de vermelding van het aantal personen.
Kan je een grotere groep (min 10 koppels ) bij elkaar krijgen voor uw verjaardag, dan kunnen we onze champagnebar van 20 tot 22hr volledig voor u reserveren, zodat je dan al uw gasten in prive sfeer kan ontvangen. Wij zorgen ondertussen voor de nodige versnaperingen.

Hopelijk jullie op nieuwe ideeën gebracht te hebben en misschien tot een volgende keer in onze club.

Nina & Bart


Club Eroxx!

Open evenementen

Welkom bij Club Eroxx. Verken onze website en ontdek al onze evenementen. Misschien mogen wij jouw op één van onze evenementen verwachten.

Lees meer

Club Eroxx!

Open evenementen

Signeer vandaag nog ons gastenboek en vertel anderen over jouw unieke ervaringen in onze club. Alles mag, niets moet. Vertel het nu!

Lees meer

Club Eroxx!

Gelieve uw persoonlijke Eroxx Club kaart hier te registreren.

Tijdens uw eerste bezoek aan onze club kan u uw persoonlijke Eroxx Clubkaart aanvragen. Nadien kan u deze hier registeren en op de hoogte blijven van de laatste nieuwe evenementen.

Team Eroxx